Search
Close this search box.

Benvinguts a GIRAVET

D’ençà que vàrem obrir les nostres portes el 2008, les nostres premises segueixen sent la professionalitat, proximitat, honestedat i solvència.

giravet-vilafranca-logo (1)

15 anys amb les mascotes

A GIRAVET Centre Veterinari de Vilafranca del Penedès volem oferir un servei veterinari de qualitat, seguint sempre protocols i criteris científics per satisfer les necessitats dels nostres pacients i clients. En formació constant, garantim el millor tractament possible per a cada cas, oferint totes les opcions al nostre abast. Els pilars de la nostra filosofia són el bon tracte al pacient, la millora del seu benestar i la defensa dels seus drets per evitar-los qualsevol patiment.

Equip de Giravet Centre Veterinari de Vilafranca del Penedès
giravet-vilafranca-logo

El nostres serveis

Entenem que una bona medicina preventiva és la base per a una vida saludable i per això, oferim diferents programes de prevenció i cobertura de salut als nostres clients. A la nostra clínica veterinària de Vilafranca del Penedès disposem de diverses especialitats veterinàries per tractar les diferents patologies de les mascotes i realitzem les proves necessàries per garantir un diagnòstic ràpid i precís.

Medicina interna i preventiva

Plans de Salut per cada etapa de la vida de la teva mascota i les especialitats mèdiques necessàries per garantir la seva salut.

Cirurgia i Hospitalització

Les millors anestèsies, tècniques quirúrgiques i la recuperació més còmoda per la seguretat i tranquil·litat dels nostres pacients.

Proves diagnòstiques

Equips de Radiologia, Ecografia, Ecocardiografia, Endoscòpia i Laboratori per garantir un bon diagnòstic.

giravet-vilafranca-logo

Instal·lacions

Uns coneixements actualitzats i un bon equipament són la base per arribar a un bon diagnòstic i al tractament més adequat. A GIRAVET comptem amb aparells d’última generació que ens permet avaluar gossos, gats i animals exòtics (aus, tortugues, conills, fures, etc.) per la seva gran versatilitat. Disposem de sales de consulta, sala de proves diagnòstiques, laboratori, quiròfan i sala d’hospitalització per facilitar l’observació i recuperació de les mascotes.

recepcio de giravet
giravet-vilafranca-logo

Opinions de clients

Treballem cada dia amb l’objectiu d’oferir un servei de la màxima qualitat als nostres pacients i un tracte humà i pròxim als nostres clients.

Cada opinió ens ajuda a continuar millorant!

giravet-vilafranca-logo

Blog

Segueix-nos per informar-te de notícies, consells veterinaris, campanyes i promocions que oferim a GIRAVET.