Demana'ns una cita

Ens posarem en contacte al més aviat possible per confirmar la teva cita.
Ja sóc clientNo sóc client

Quina mascota tens? (requerit)
GosGatExòtic

Cita per (requerit):
VeterinariPerruqueria*
(* Servei de perruqueria només dimecres i divendres)

T'agradaria per al dia

He llegit i accepto la llei de protecció de dades.
Veure la llei aquí

CONTROL DE RISCOS I INCONVENIENTS DE L’ESTERILITZACIÓ

Posted: 24/01/2017-Likes: 1-Comments: 0-Categories: Mascotes, Medicina, Salut

Tot procediment quirúrgic té un risc associat. Les estadístiques diuen que en animals sans la probabilitat de patir problemes anestèsics és baix fent un protocol adequat; en animals de companyia oscil.la del 0,05 al 0,1%. Per tal que això es compleixi cal una revisió física acurada del pacient, analítiques de sang prèvies i d’altres proves com radiografies o electrocardiograma en animals,  que per risc o edat ho requereixin, així com un bon control de les constants durant la intervenció.

Els inconvenients que poden ser derivats d’aquest procediment són diversos i per sort amb una incidència mínima. El més habitual és un augment de la gana amb el conseqüent increment de pes si no es controla la dieta o l’exercici. En femelles hi ha la possibilitat d’aparició d’incontinència urinària en femelles passats els mesos o anys.

L’únic cas en que NO es recomana l’esterilització és quan parlem de femelles amb problemes d’agressivitat greus, ja que desaparició de les hormones femenines pot empitjora-ho.

A Giravet Centre Veterinari apliquem un protocol i unes mesures de control abans, durant i després de l’intervenció per reduir tots aquests possibles inconvenients, per això us animem a conèixer-nos i saber com treballem per les vostres mascotes i per vosaltres, i per això us recordem que del 9 de gener al 28 de febrer estarà vigent la nostra pròpia campanya d’esterilització.

Esperem veure-us ben aviat !

Control riscos esterilització
A Giravet Centre Veterinari apliquem un protocol i unes mesures de control abans, durant i després de l’intervenció per reduir tots aquests possibles inconvenients
Prev / Next Post