Demana'ns una cita

Ens posarem en contacte al més aviat possible per confirmar la teva cita.
Ja sóc clientNo sóc client

Quina mascota tens? (requerit)
GosGatExòtic

Cita per (requerit):
VeterinariPerruqueria*
(* Servei de perruqueria només dimecres i divendres)

T'agradaria per al dia

He llegit i accepto la llei de protecció de dades.
Veure la llei aquí

IDENTIFICACIÓ D’ANIMALS DE COMPANYIA – NOVETATS

Posted: 25/04/2016-Likes: 1-Comments: 0-Categories: Mascotes, Medicina
Identificació Consell de col·legis veterinaris - identificació
Giravet Identificació Ajuntament

Fruit de l’acord signat entre el Consell de Col·legis Veterinaris de Catalunya (CCVC), juntament amb els quatre col·legis de veterinaris provincials i diferents ajuntaments, entre els que es troba el de Vilafranca del Penedès; se’ns comuniquen novetats pel que fa al cens i identificació dels nostres animals de companyia.

Des de l’1 d’abril de 2016 les bases de dades de l’Arxiu d’Identificació d’Animals de Companyia (AIAC) i les del Cens municipal d’animals de Vilafranca del Penedès estan intercomunicades.

Això vol dir que l’ Ajuntament podrà accedir a les dades de l’ AIAC, fet que li permetrà respecte dels gossos, gats o fures que resideixin al territori d’aquest municipi, fer recerques a través de les dades dels seus propietaris, dels animals i del veterinari o veterinària.

A resultes de l’acord s’informa a tots al propietaris de l ‘ OBLIGATORIETAT DE TENIR CENSATS AL SEU AJUNTAMENT DE RESIDÈNCIA I IDENTIFICATS ALS SEUS ANIMALS DE COMPANYIA.

No complir aquesta normativa serà motiu de sanció legal.

Pel que fa al cens es disposa de tres mesos des del naixement o 30 dies des de la data d’adquisició de l’animal, el canvi de residencia, la mort de l’animal i la modificació d’altres dades incloses al cens, per comunicar-ho al cens municipal de l’Ajuntament on viu o al Registre General d’Animals de Companyia.

A Giravet Centre Veterinari creiem que és molt important que la teva mascota estigui identificada amb microxip i , ara també, censada al vostre municipi de residència. Gràcies a això evitareu problemes a l’hora de recuperar el vostre animal en cas de pèrdua. Recordeu que no complir la normativa (que està vigent des de 1998) pot comportar sancions econòmiques per part de l’administració
Prev / Next Post