Demana'ns una cita

Ens posarem en contacte al més aviat possible per confirmar la teva cita.
Ja sóc clientNo sóc client

Quina mascota tens? (requerit)
GosGatExòtic

Cita per (requerit):
VeterinariPerruqueria*
(* Servei de perruqueria només dimecres i divendres)

T'agradaria per al dia

He llegit i accepto la llei de protecció de dades.
Veure la llei aquí

PERRUQUERIA I ESTÈTICA

Si per tu la seva imatge és important, confia en les mans i recomanacions del servei d’estètica i perruqueria de Giravet Centre Veterinari

Perruqueria

El servei de perruqueria i estètica canina i felina el realitza personal qualificat de primer nivell. Actualment Cristina Garcia s’encarrega d’aquesta àrea.

Funcionem amb cita prèvia a hores convingudes. Tots els dimecres i divendres, podreu portar-nos el vostre gos, gossa, gat o gata perquè el deixin ben guapo… o guapa.

Els gossos necessiten una higiene periòdica, amb productes d’alta cosmètica i instal·lacions adequades per dur a terme un bany còmode, un assecat perfecte i un tall adaptat a la seva raça i necessitats.

A GIRAVET fem tota la gamma de talls comercials, els específics de cada raça, strippings i trimmings.
perruqueria

Els nostres amics els gats

Els gats també s’han de raspallar i banyar, però a diferència dels gossos, en certes ocasions els hem de sedar per poder manipular-los correctament i evitar-los l’estrès de l’aigua i de l’assecador que a molts els espanta força.

Us oferim l’opció de banyar el vostre gat sense sedació!

Si al vostre felí li agrada que el raspallin i el banyin per nosaltres no és cap problema i així s’estalviarà la recuperació de la sedació, arribant a casa ben relaxat i a punt per lluir “new look”.

perruqueria