Demana'ns una cita

Ens posarem en contacte al més aviat possible per confirmar la teva cita.

Ja sóc clientNo sóc client

Quina mascota tens? (requerit)
GosGatExòtic

Cita per (requerit):
Veterinari

T'agradaria per al dia

He llegit i accepto la llei de protecció de dades.
Veure la llei aquí

CIRURGIA I HOSPITALITZACIÓ

Volem que les cirurgies no siguin un acte mèdic estressant per als nostres pacients ni per els seus propietaris. Per això ens esforcem per oferir-vos millors anestèsies, tècniques quirúrgiques i la recuperació més còmoda per a elles i ells

Cirurgia i Anestèsia

Per operar la teva mascota a Giravet és imprescindible realitzar una visita prèvia

Es fa una revisió complerta i s’extreu sang per l’analítica general preoperatòria. En alguns pacients és possible que calgui alguna prova complementaria més com és el cas dels geriàtrics o els oncològics.

La finalitat d’aquesta revisió i de les proves és decidir el protocol anestèsic més adequat per cada cas i minimitzar els riscs pre i post operatoris.

Especialitats Quirúrgiques

A Giravet es realitzen tot tipus d’intervencions:

  • Preventives, les més habituals són esterilitzacions de gossos i gats
  • Resoldre patologies com piòmetres, extirpacions de tumors cutanis o mamaris i moltes més!
  • Especialitats quirúrgiques:
    en alguns casos intervenen altres veterinaris especialistes com traumatòlegs, oftalmòlegs o d’altres cirurgians, si és el cas de la vostra mascota sempre sereu prèviament informats. Les cirurgies que es programen en el centre sempre és realitzen a les mateixes instal•lacions.
Us oferim la possibilitat de finançar qualsevol procediment mèdic. Demana’ns informació.

Hospitalització

A Giravet realitzem dos tipus de hospitalitzacions

Ingrés hospitalari diürn

Per animals malalts o que requereixin estar en observació. L’estada al centre permet avaluar-los minut a minut, administrar fluids i medicacions en cas que sigui necessari. Si la gravetat del cas requereix d’una hospitalització més intensiva o nocturna el cas es deriva al nostre hospital de referència que ens informa diàriament de l’evolució.

Fase de recuperació post operatòria

Els pacients que surten de quiròfan s’han de supervisar fins que estan llestos per poder tornar a casa. Controlar el dolor, la temperatura, la ferida, i vigilar que les constants vitals es mantenen correctes després de l’anestèsia general forma part de la feina que es fa un cop surt del quiròfan.