Demana'ns una cita

Ens posarem en contacte al més aviat possible per confirmar la teva cita.

Ja sóc clientNo sóc client

Quina mascota tens? (requerit)
GosGatExòtic

Cita per (requerit):
VeterinariPerruqueria*
(* Servei de perruqueria només dimecres i divendres)

T'agradaria per al dia

He llegit i accepto la llei de protecció de dades.
Veure la llei aquí

ESPECIALITATS MÈDIQUES

La formació específica en diferents àrees ens permet oferir-vos un servei mèdic de millor qualitat. Veterinàries i veterinaris especialitzats en cada camp atendran les vostres consultes

Medicina Interna

La medicina interna tracta els pacients des de un punt de vista general, és la que engloba especialitats com la gastroenterologia, pneumologia, cardiologia, endocrinologia, nefrologia i moltes més.

Símptomes com beure més aigua o canvis en el pes a vegades poden ser els únics senyals que alguna cosa no funciona correctament i que cal visitar a la vostra mascota. Símptomes habituals com els vòmits o les diarrees, que sovint atribuïm a virus gastrointestinals, en ocasions poden amagar problemes més greus.

Segons l’examen físic, amb el que iniciem qualsevol visita, la història clínica prèvia del pacient i l’ evolució dels símptomes, es decideix quines son les proves més adients en cada cas i el protocol d’actuació.

Dermatologia

Els problemes de pell solen ser un motiu de visita habitual a les clíniques veterinàries.

A Giravet tenim la formació específica per tal de fer el protocol dermatològic correcte per arribar a l’arrel del problema.

Quan es diagnostica, per exemple, una infecció a la pell cal saber quin ha estat l’agent causant, si només tractem la infecció i prou en molts casos es tornarà a repetir una vegada rere una altre.

Malalties que ens poden donar infeccions a la pell són:

  • Paràsits: Puces, sarnes (demodècica i sarcòptica), Cheyletiella,…
  • Al•lèrgies: Alimentària (a aliments o additius), Dermatitis atòpiques (al•lèrgies a àcars o pòl•lens), per contacte (insectes, plantes, etc.)
  • Malalties hormonals: problemes de tiroides o de les glàndules adrenals, per exemple.
  • Altres malalties: desordres immunitaris, càncers cutanis,…
Per això, en els casos de dermatologia cal tenir paciència i seguir un bon protocol que, en la majoria d’ocasions, pot requerir de proves complementàries com :  l’examen dels pèls al microscopi, analítiques de sang, cultius, biòpsies, entre d’altres.

Oftalmologia

Els ulls són un òrgan molt complexa, d’ells es diu que són el mirall de l’ànima, i potser la dita no és del tot desencertada.

Múltiples malalties que afecten al nostre cos i el dels nostres animals es poden veure reflectides en lesions oculars, com per exemple una uveïtis (inflamació de certes estructures internes del l’ull) que pot ser secundària a una leishmaniosi o a una infecció de matriu (piòmetra).

Proves com la medició de la llàgrima, un test de fluoresceïna per veure lesions a la còrnia o mesurar la pressió ocular formen part de les proves mínimes que cal efectuar en qualsevol visita oftalmològica.

En ocasions és possible que degut a la complexitat o necessitat de resolució quirúrgica del cas intervingui un oftalmòleg veterinari extern al centre. La visita o cirurgia es realitza igualment a GIRAVET, sense que ni vosaltres ni la vostra mascota hagueu de desplaçar-vos*

* (a excepció de la cirurgia de cataractes)

Etologia

Els problemes de comportament poden complicar molt la relació que tenim amb la nostra mascota dificultant el dia a dia i la convivència. Lluny de resoldre’s per si sòls tenen tendència a anar empitjorant a mida que passa el temps.

A Giravet podem donar-te la orientació inicial per tal de controlar o solucionar el problema.

En casos més greus o complexos et recomanarem contactar amb We Can Dog Activities.

We Can Dog Activities és un grup de veterinaris especialistes en comportament (etòlegs) i educadors que poden ajudar-te a reorientar la conducta del teu animal amb tècniques i exercicis sempre basats en el  reforç positiu (premiar les bones actituds, per exemple amb premis, carícies menjar,..) i ,si és necessari, prescriure també medicació per ajudar a millorar la simptomatologia.

Us oferim la possibilitat de finançar qualsevol procediment mèdic. Demana’ns informació.

Traumatologia

De tothom és sabut que els problemes relacionats amb l’aparell locomotor són molt freqüents.

Coixeres, dolors articulars, osteoartrosi, fractures d’ossos o lligaments afecten a les nostres mascotes habitualment. Una visita acurada revisant tot l’esquelet, articulacions i punts de dolor ens permetrà diagnosticar i recomanar-vos el millor tractament per a cada cas i aconseguir una bona recuperació.

Per això habitualment, i com passa amb nosaltres mateixos, haurem de realitzar radiografies als vostres animals. Es tracta d’una tècnica senzilla i que ens aporta gran informació, però que en alguns casos requereix la tranquil·litzacio de les mascotes per tal de poder aconseguir imatges diagnòstiques, doncs la postura pot ser incòmode o molesta per al gos, gat, conill o fura i .el més important de tot, independentment de quina és la lesió, és el patiment zero dels vostres companys.

En cas de necessitar d’una intervenció quirúrgica comptem amb el suport extern de veterinaris especialistes que les realitzen ajudats per nosaltres a la pròpia clínica; així els vostres animals sempre seran tractats per les millors mans.

Oncologia

El càncer és una malaltia que per desgràcia també existeix en les nostres mascotes i és molt important el diagnòstic precoç.

Quan trobem un “bultet” és imprescindible realitzar sempre una citologia. Es tracta d’una punció per tal d’identificar quines cèl·lules formen el nòdul i poder saber com hem d’actuar en cada cas individual.Un error molt freqüent es pretendre diagnosticar nòduls només per palpació i donar  importància nomes si creixen molt.

A Giravet en pocs minuts podem donar-te el diagnòstic de molts tumors perquè visualitzem les citologies al mateix centre.

Un cop tenim el diagnòstic del càncer, cal decidir en cada cas quines opcions terapèutiques tenim: fer l’estadiatge del tumor, eliminar-lo quirúrgicament, fer quimioteràpia i fer el seguiment són les fases que es poden donar en casos complexos, i totes elles les realitzem a Giravet.

Un fet diferencial molt important és que en gossos i gats la tolerància a la quimioteràpia és molt alta i no sol donar efectes secundaris importants.