Demana'ns una cita

Ens posarem en contacte al més aviat possible per confirmar la teva cita.
Ja sóc clientNo sóc client

Quina mascota tens? (requerit)
GosGatExòtic

Cita per (requerit):
VeterinariPerruqueria*
(* Servei de perruqueria només dimecres i divendres)

T'agradaria per al dia

He llegit i accepto la llei de protecció de dades.
Veure la llei aquí

MEDICINA PREVENTIVA

Entenem que una bona medicina preventiva és la base per a una vida saludable; per això oferim diferents programes de prevenció i cobertura de salut per als nostres pacients

Vacunació

Per Giravet cada mascota és única i per tant necessita que el seu calendari de vacunacions s’adapti a la seva raça i edat, l’ambient en el que viu o als que té accés, als llocs als que viatja i sobretot a la legalitat vigent en cada moment.

Les mascotes que cal vacunar regularment son els gossos, els gats, les fures i els conills.
A Giravet no posem la vacuna de la leishmaniosi
Per conèixer tots els detalls pots demanar més informació a qualsevol dels nostres veterinaris.
Informa't

Desparasitació

La desparasitació interna és la que fem per prevenir i tractar les infestacions de cucs intestinals i les pautes varien segons si les mascotes conviuen amb infants, si té males costums com la coprofàgia (menjar excrements), o si l’accés a exterior.

La desparasitació externa es fa per repel•lir les puces, paparres i mosquits. La pauta també és molt individual segons el contacte que l’animal tingui amb l’exterior, però en el cas de animals al•lèrgics a la picada de puça és imprescindible fer-ho cada mes durant tot l’any.

Recomanem desparasitar com a mínim cada 3 mesos gossos i un cop a l’any als gats, recorda que son paràsits que poden afectar a les persones.

Microxip i Identificació

El microxip és un dispositiu electrònic que s’introdueix sota la pell. Un cop inserta cal donar-lo d’alta a l’arxiu per tal de poder relacionar el número del microxip al nom de la mascota i sobretot al propietari al que pertany.

Les mascotes també necessiten passaport. Si tens una mascota viatgera demana’ns informació.

A Giravet és fan servir microxips homologats internacionalment.
L’alta del microxip és fa a l’AIAC, l’Arxiu d’Identificació d’Animals de Catalunya, que volca les dades al REIAC (vàlid a nivell estatal) i al Europetnet (a nivell europeu).

Descarrega’t nostra APP Android. Sempre connectat amb la nostra aplicació mòbil per Android

Nutrició

Una bona alimentació és vital per una vida llarga i saludable per a les mascotes, molts problemes poden ser secundaris a una alimentació no adequada. A Giravet et podem recomanar quin és el pinso més idoni en funció de l’espècie, l’edat i el nivell d’activitat diària.

Si la teva mascota té sobrepès podem preparar-li un pla específic de pèrdua de pes. Escollirem el pinso que millor s’adapti a les seves necessitats i farem el seguiment que correspon per tal d’anar aconseguint els objectius.

Disposem de botiga amb pinsos fisiològics de gamma alta i de pinsos especials per solucionar o controlar malalties.

Salut Dental

Mantenir una bona higiene dental en alguns gossos no és feina fàcil però en cada fase et recomanarem el que millor s’adapti a la quantitat de sarro de la teva mascota: barretes dentals, raspall de dents, algues antiplaca o fins i tot una higiene bucal amb ultrasons com les que ens fan a nosaltres.

Abans i després d’una higiene bucal.
A Giravet aprofitem qualsevol ocasió per revisar la salut dental de la teva mascota, el dia de la vacuna, una visita perquè ha tingut mal de panxa, una sessió de perruqueria…

Llimat dental en conills

Molts problemes mèdics en conills son causats per un mal desgast dental. A Giravet realitzem llimats dentals sota anestèsia per corregir aquests problemes.
Us oferim la possibilitat de finançar qualsevol procediment mèdic. Demana’ns informació.

Pediatria

Els cadells són molt vulnerables i per això cal tenir una cura especial amb ells. Els primers mesos de vida són crucials ja que es duu a terme el desenvolupament del seu sistema de defenses. La fase de creixement és l’etapa més important per prevenir problemes mèdics i comportamentals que a la llarga, podrien perjudicar el correcte desenvolupament de la vostra mascota.

A GIRAVET us aconsellarem el millor pla vacunal i de desparasitacions per al vostre petit o petita, i us informarem sobre quina és l’alimentació més adequada per cada etapa, quan el podeu banyar i amb quin xampú, com ensinistrar-lo i a quina edat començar, etc.

Animeu-vos a consultar-nos!!

Geriatria

Quan les nostres mascotes es fan grans les seves necessitats també augmenten. Adaptar la dieta a la seva nova etapa vital, rebre consells sobre com acondicionar l’espai en el que viu per facilitar-li el dia a dia, informar-te sobre quins petits canvis poden ser motiu de visita o fins i tot de una revisió complerta són algunes de les coses que podem fer a Giravet per tu i per la teva mascota.

Afegir una analítica general de sang i orina a la seva revisió anual és el primer pas per tenir la seva salut més controlada.