Demana'ns una cita

Ens posarem en contacte al més aviat possible per confirmar la teva cita.
Ja sóc clientNo sóc client

Quina mascota tens? (requerit)
GosGatExòtic

Cita per (requerit):
VeterinariPerruqueria*
(* Servei de perruqueria només dimecres i divendres)

T'agradaria per al dia

He llegit i accepto la llei de protecció de dades.
Veure la llei aquí

TÈCNIQUES DIAGNÒSTIQUES

Uns coneixements actualitzats i un bon aparatatge són la base per arribar a un bon diagnòstic

Radiologia

És una de les tècniques diagnòstiques més utilitzada ja que es tracta d’un mitjà de diagnòstic essencial, molt útil i ràpid. Ens permet valorar amb precisió els ossos, però també les cavitats toràcica i abdominal dels animals. Això permet, en molts casos, donar un diagnòstic a la primera visita.

GIRAVET comptem amb un aparell d’última generació que ens permet avaluar gossos i gats de qualsevol mida, i també ocells, conills, rèptils, etc. per la seva gran versatilitat.

Un cop realitzada la radiografia el propietari pot veure-la al moment, emportar-se-la o deixar-la al centre juntament amb tot l’historial del seu animal de companyia.

Ecografia

L’ecografia és una prova mèdica innòcua, que utilitzant ultrasons permet a l’aparell que els emet (ecògraf) crear la imatge dels teixits que avalua en una pantalla; segons la naturalesa del teixit les imatges van de més negres (anecogèniques: gas, líquids) a més blanques (ecogèniques: òrgans o ossos) passant per tots els tons de gris.

També ens permet valorar i puncionar de manera ecoguiada nòduls o masses de nova aparició, ja sigui a nivell extern o en l’interior de l’abdomen.

Amb l’ecògraf podem explorar fins hi tot l’interior dels globus oculars.

A Giravet disposem d’un ecògraf d’última generació i de personal format en el seu ús. Es tracta d’una tècnica indolora que aporta molta informació de l’estructura i estat dels òrgans interns (fetge, melsa, ronyons, estómac, intestins, glàndules adrenals, ganglis, matriu o testicles i amb l’opció d’ecocardiografia: el cor) i que la gran majoria d’animals de companyia toleren sense gaires problemes.
DEMANA’NS CITA PER LA TEVA MASCOTA

Endoscòpia

L’endoscòpia és una de les tècniques diagnòstiques que a diferència de l’ecografia si que és invasiva, el que significa que entrem dins del pacient gràcies als llargs tubs equipats amb una minúscula càmera que ens permeten visualitzar el cos per dins: sistema digestiu, respiratori i cavitat abdominal principalment. A través d’ell podem també prendre mostres per a la realització de biòpsies o fins hi tot realitzar cirurgies d’invasió mínima.

Els animals sempre seran sedats per dur a terme aquest procediment. Actualment el servei d’endoscòpia mòbil realitza al nostre centre aquesta tècnica quan el cas ho requereix; sempre acompanyats del nostre servei d’anestèsia propi.

Col.labora amb nosaltres realitzant aquest servei:
SERVEI D’ENDOSCÒPIA MÒBIL

endoscopiaveterinariamovil.blogspot.com

Laboratori Propi i Extern

El servei d’analítiques ens els proporcionen laboratoris externs que en 12-24h tenen els resultats de les vostres mascotes, agilitzant així el diagnòstic, basant-nos en proves fetes per experts en les condicions clíniques més òptimes. Actualment la divisió veterinària dels Laboratoris Echevarne de Barcelona fan aquesta tasca.

Per procediments ràpids com citologies, serologies ELISA, urianàlisis, cultius de fongs, coprològics directes i indirectes, tincions diff-quick, avaluació de líquids,… comptem amb un petit laboratori on no hi falten: microscopi, aparell d’anàlisi d’orina, tests laboratorials ràpids, centrífuga, analitzador de glucosa, refractòmetre, medis de cultiu, etc.

Us oferim la possibilitat de finançar qualsevol procediment mèdic. Demana’ns informació.

Electrocardiografia

La electrocardiografia és una de les tècniques diagnòstiques més comuns, qui no ha vist el típic monitor que “llegeix” els batecs del cor.

Gràcies a aquest petit aparell podem avaluar el funcionament elèctric del cor i amb l’adequada formació interpretar les ones que apareixen impreses, que poden indicar-nos funcionaments erràtics del cor (arítmies) o detectar canvis en les estructures que integren el cor ( les aurícules, els ventricles i les vàlvules que els separen).

Disposem d’electrocardiògraf a pròpia clínica i de la formació per interpretar els resultats obtinguts.