Demana'ns una cita

Ens posarem en contacte al més aviat possible per confirmar la teva cita.

Ja sóc clientNo sóc client

Quina mascota tens? (requerit)
GosGatExòtic

Cita per (requerit):
Veterinari

T'agradaria per al dia

He llegit i accepto la llei de protecció de dades.
Veure la llei aquí

VACUNES, PER QUÈ SÓN TAN NECESSÀRIES?

Posted: 29/04/2016-Likes: 1-Comments: 0-Categories: Mascotes, Medicina, Salut

Com passa amb els éssers humans, els nostres animals de companyia necessiten vacunes que els protegeixin enfront dels principals agents infecciosos que poden ocasionar greus problemes.

vacunes 02
“Les vacunes són defenses pels vostres companys i companyes”

De les vacunes n’hem de fer un bon ús.  Com si d’un vestit a mida es tractés, el protocol de vacunació es pot adaptar per tal de cobrir les necessitats particulars de la teva mascota segons la seva edat, característiques, i l’entorn en què visqui.

A la clínica t’informarem de les malalties més rellevants de la nostra zona i et recomanarem sempre l’opció vacunal més adequada; a  més de resoldre tots els dubtes que pugueu tenir en referencia als riscos i beneficis que poden tenir cada una de les vacunes.

El dia de la vacuna és un dia important per a una mascota, ja que en moltes ocasions és l’únic dia que visitarà al seu “metge de capçalera”.

Prèviament es realitza un examen físic complet de l’animal per comprovar que no pateix cap malaltia, se’l pesa i es resolen els dubtes de salut que hagin pogut sorgir des de l’última revisió i, si és el cas es proposen les recomanacions de medicina preventiva particulars de cada mascota: higienes bucals, desparasitacions, control del zel, etc.

En resum, amb la vacunació estimulem el sistema immunitari de l’animal per a crear anticossos contra els microbis. Les vacunes preparen el terreny per a què, en cas d’exposició a un agent patogen, el cos estigui llest per lluitar i vèncer-lo.

La vacunació protegeix de patir importants malalties, entre les quals algunes que poden ser transmissibles a l’home.

vacunes 01

VACUNES, MOLT MÉS QUE “UNA PUNXADA”

Prev / Next Post