Search
Close this search box.
giravet-vilafranca-logo (1)

Contacte

Benvinguts a GIRAVET Centre Veterinari de Vilafranca del Penedès. Contacta amb nosaltres per consultar qualsevol informació i aclarir dubtes sobre el benestar de la teva mascota. Hi som sempre disponibles per atendre totes les necessitats del teu animal de companyia.

Aconsellem contactar amb nosaltres per telèfon o email per demanar cita prèvia. La nostra ATV buscarà el dia i l’hora que us vagi millor per ser atesos.

Formulari Contacte

Si ho desitges, també pots contactar amb nosaltres a través d’aquest formulari de contacte.

La comunicació enviada quedarà incorporada a un fitxer de què és responsable GIRAVET Centre Veterinari. Aquesta comunicació s’utilitzarà exclusivament per tractar les seves dades per atendre la seva sol·licitud, sempre d’acord amb el Reglament (UE) 2016/679 (RGPD), la Llei Orgànica 15/1999 (LOPD) i el Reial Decret 1720/2007 de desenvolupament de la LOPD), sobre protecció de dades. Les seves dades no es comunicaran a tercers, excepte per obligació legal, i es mantindran mentre no sol·liciti la seva cancel·lació.

En qualsevol moment vostè pot exercir els drets d’accés, rectificació, portabilitat i oposició, o si escau, a la limitació i / o cancel·lació del tractament, comunicant-ho per escrit, indicant les seves dades personals a Rambla Generalitat 12, 08720 de Vilafranca del Penedès, o mitjançant un correu electrònic a giravet@giravet.com

Els camps marcats amb asterisc (*) són obligatoris.