Benvinguts a GIRAVET

GIRAVET Centre Veterinari de Vilafranca del Penedès va obrir les seves portes l’any 2008 per oferir un servei mèdic a les mascotes que compleixin quatre premisses: professionalitat, proximitat, honestedat i solvència. Al llarg d’aquests anys aquests objectius es mantenen i compleixen, per això sou molts els que ens heu confiat la salut de les vostres mascotes.

Més de 10 anys al teu servei

Els propietaris d’un animal de companyia necessiten que el seu centre veterinari sigui un pilar bàsic, amb un equip de professionals de confiança i una ajuda real a l’hora de tenir cura del seu company o companya. Per això vam muntar una clínica moderna, còmoda i amb la cobertura de tots els serveis bàsics i especialitats mèdiques per a la vostra mascota. Ens hem envoltat dels professionals més qualificats i equipat amb la maquinària més moderna, per arribar, entre tots, a resoldre qualsevol problema que se us pugui presentar.

giravet-veterinaris (1)

La nostra història

La idea de crear GIRAVET Centre Veterinari sorgeix del Francesc González, després de més de 20 anys dins del món dels animals de companyia i havent passat per tots els estadis de formació: des de la seva etapa com a estudiant i resident en pràctiques, fins a exercir com a veterinari en diversos centres de Catalunya.

La seva àmplia experiència i coneixement del sector va fer madurar aquest projecte, amb una visió i una idea molt clara del servei que volia oferir i de com oferir-lo. Premisses que han perdurat fins avui en dia.

Equip

Els pilars de la nostra filosofia són el bon tracte al pacient, la millora del seu benestar i la defensa dels seus drets per evitar-los qualsevol patiment. Seguim sempre els protocols i criteris científics per satisfer les necessitats dels nostres pacients i clients. En formació constant, garantim el millor tractament possible per a cada cas, oferint totes les opcions al nostre abast.

giravet-nosaltres-fransesc (1)

Francesc González Torrents

Director i Veterinari col·legiat B-3025

Veterinari, director i fundador de GIRAVET. Llicenciat per la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB) l’any 2000. Durant 8 anys treballa a diferents centres com a veterinari generalista i d’urgències. Durant aquest temps es forma en Etologia canina i felina (2002) i cursa postgrau en Oftalmologia veterinària a la UAB (2004), encarregant-se de les visites d’aquestes disciplines a partir de llavors als centres on treballa. L’any 2008 obre la seva pròpia clínica veterinària: GIRAVET Centre Veterinari.

vilafranca-giravet-nostros-mireia

Mireia Palau Juárez

Veterinària col·legiada B-4178

Veterinària. Llicenciada per la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB) l’any 2008. En finalitzar la llicenciatura realitza l’internat a l’Hospital Clínic Veterinari de la UAB (2009). Finalitzada aquesta etapa, treballa com a veterinària d’urgències en un hospital de referència del Garraf i l’octubre deL 2011 s’incorpora a l’equip de GIRAVET. Està especialitzada en diferents àrees: dermatologia, medicina d’animals exòtics i ecografia. Apassionada de la medicina interna, continua actualitzant-se en qualsevol camp i en especial enfront de la leishmaniosi.

ATV GIRAVET

Marta Moral Vives

ATV

Formada com a ATV l’any 2011. Aquell mateix any comença a treballar a Barcelona en un hospital veterinari de referència on posa en pràctica i millora la seva formació. Treballa diversos anys en diferents clíniques veterinàries i l’abril del 2015 s’incorpora a l’equip de GIRAVET. Durant aquests anys ha seguit cursos per complementar més la seva formació. Amant dels gats, la seva màxima prioritat és que les visites al centre siguin el més agradable possible per tothom.

giravet-vilafranca-logo

Els nostres col·laboradors

giravet-colaboradores-centauro (1)

Centauro

Distribuïdor principal

colaborador-giravet-sitges-hospital-24h

Hospital Veterinario Sitges 24h

Urgències fora d'horari

giravet-colaboradores-gosbi (1)

GOSBI

Alimentació Premium

giravet-colaboradores-endolap (1)

Endolap veterinària

Servei d'Endoscòpia i cirurgia de mínima invasió

giravet-colaboradores-serveis (1)

Serveis d'Oftalmologia veterinària

Cirurgia oftalmològica

giravet-colaboradores-wecandocactivities (1)

We Can dog Activities

Educació animal en positiu

Associacions amb les que col·laborem:

giravet-colaboradores-galgos (1)

Galgos 112

Associació d'acollida i adopció

giravet-colaboradores-adap (1)

ADAP

Protectora d'animals

giravet-colaboradores-canicross (1)

Canicross anual Vinyes del Penedès

Donem assistència veterinària a la cursa

giravet-colaboradores-k9 (1)

GAEP
GOSS.O.S.K9

Gossos de teràpia a víctimes de violència de gènere