Search
Close this search box.
giravet-vilafranca-logo (1)

Serveis veterinaris a Vilafranca del Penedès

A GIRAVET trobareu atenció mèdica veterinària per a gossos, gats i animals exòtics. A la nostra clínica veterinària de Vilafranca del Penedès disposem de programes de prevenció i especialitats veterinàries per tractar les diverses patologies de les mascotes i realitzem les proves necessàries per garantir un diagnòstic ràpid i precís.

Medicina interna en Giravet

Medicina interna

La medicina interna tracta els pacients des d’un punt de vista general, és la que engloba especialitats com la gastroenterologia, pneumologia, cardiologia, endocrinologia, nefrologia i moltes més.

Símptomes com beure més aigua, vòmits, diarrees o canvis en el pes a vegades poden ser els únics senyals que alguna cosa no funciona correctament i que cal visitar a la vostra mascota.

Segons l’examen físic que realitzem a la visita, la història clínica prèvia del pacient i l’evolució dels símptomes, es decideix quines són les proves més adients en cada cas i el protocol d’actuació.

giravet-vilafranca-preventiva (1)

Medicina preventiva

Entenem que una bona medicina preventiva és la base per a una vida saludable. Per això oferim diferents programes de prevenció i cobertura de salut per als nostres pacients.

A la nostra clínica veterinària de Vilafranca del Penedès et proposem el seguiment d’uns protocols de prevenció a cada etapa de la vida de la teva mascota per tal de garantir el seu benestar: vacunacions, desparasitacions, microxip i identificació, nutrició, salut dental, pediatria i geriatria.

vilafranca-giravet-cirugia

Cirurgia

A GIRAVET es realitzen tot tipus d’intervencions: Preventives, les més habituals són esterilitzacions de gossos i gats; per resoldre patologies com piòmetres, extirpacions de tumors cutanis o mamaris i moltes més; i Especialitats quirúrgiques per casos complexes. En alguns casos intervenen altres veterinaris especialistes com traumatòlegs, oftalmòlegs o d’altres cirurgians, sempre sereu prèviament informats.

Abans d’operar es fa una revisió completa i s’extreu sang per l’analítica general preoperatòria per decidir el protocol anestèsic i minimitzar els riscs. En alguns pacients és possible que calgui alguna prova complementària, com és el cas dels geriàtrics o els oncològics.

vilafranca-giravet-hospitalitzacio

Hospitalizació

A GIRAVET realitzem dos tipus d’hospitalitzacions:

Ingrés hospitalari diürn per animals malalts o que requereixin estar en observació. L’estada al centre permet avaluar-los minut a minut, administrar fluids i medicacions en cas que sigui necessari. Si la gravetat del cas requereix una hospitalització més intensiva o nocturna, el cas es deriva al nostre hospital de referència que ens informa diàriament de l’evolució.

Fase de recuperació postoperatòria. Els pacients que surten de quiròfan s’han de supervisar fins que estan llestos per poder tornar a casa. Controlar el dolor, la temperatura, la ferida, i vigilar que les constants vitals es mantenen correctes després de l’anestèsia general, forma part de la feina que es fa un cop surt del quiròfan.

traumatologia-ortopedia-veterinaria

Traumatologia

Els problemes relacionats amb l’aparell locomotor són molt freqüents. Coixeres, dolors articulars, osteoartrosi, fractures d’ossos o lligaments afecten les nostres mascotes habitualment. Una visita acurada revisant tot l’esquelet, articulacions i punts de dolor ens permetrà diagnosticar i recomanar-vos el millor tractament per a cada cas i aconseguir una bona recuperació.

Per això habitualment, haurem de realitzar radiografies. Es tracta d’una tècnica senzilla i que ens aporta gran informació.

En alguns casos requereix la tranquil·lització de les mascotes per tal de poder aconseguir imatges diagnòstiques, ja que la postura pot ser incòmode o molesta per l’animal. El més important de tot, independentment de quina és la lesió, és el patiment zero dels vostres companys.

Dermatologia Giravet Centre Veterinari de Vilafranca del Penedès

Dermatologia

Els problemes de pell solen ser un motiu de visita habitual. A GIRAVET tenim la formació específica per tal de fer el protocol dermatològic correcte per arribar a l’arrel del problema. En els casos de dermatologia cal tenir paciència, ja que en la majoria d’ocasions, pot requerir proves complementàries com l’examen dels pèls al microscopi, analítiques de sang, cultius, biòpsies, entre d’altres.

Les malalties que ens poden donar infeccions a la pell són:

  • Paràsits: Puces, sarnes (demodècica i sarcòptica), Cheyletiella,…
  • Al·lèrgies: Alimentària (a aliments o additius), Dermatitis atòpiques (al·lèrgies a àcars o pòl·lens), per contacte (insectes, plantes, etc.)
  • Malalties hormonals: problemes de tiroides o de les glàndules adrenals, per exemple.
  • Altres malalties: desordres immunitaris, càncers cutanis, etc.
Laboratorio Giravet Centre Veterinari de Vilafranca del Penedès

Oncologia

El càncer és una malaltia que per desgràcia també existeix en les nostres mascotes i és molt important el diagnòstic precoç.

Quan trobem un “bultet” és imprescindible realitzar sempre una citologia. Es tracta d’una punció per tal d’identificar quines cèl·lules formen el nòdul i poder saber com hem d’actuar en cada cas individual. Un error molt freqüent és pretendre diagnosticar nòduls només per palpació i donar importància només si creixen molt.

A GIRAVET en pocs minuts podem donar-te el diagnòstic de molts tumors perquè realitzem les proves i visualitzem les citologies al mateix centre. Un cop tenim el diagnòstic del càncer, decidim en cada cas les opcions terapèutiques per fases: fer l’estadiatge del tumor, eliminar-lo quirúrgicament, fer quimioteràpia i, per últim, fer el seguiment.

Un fet diferencial molt important és que en gossos i gats la tolerància a la quimioteràpia és molt alta i no sol donar efectes secundaris importants.

vilafranca-giravet-ofta

Oftalmologia

Els ulls són un òrgan molt complex, d’ells es diu que són el mirall de l’ànima, i potser la dita no és del tot desencertada.

Múltiples malalties que afecten el nostre cos i el dels nostres animals es poden veure reflectides en lesions oculars, com per exemple una uveïtis (inflamació de certes estructures internes de l’ull) que pot ser secundària a una leishmaniosi o a una infecció de matriu (piomètria).

Proves com el mesurament de la llàgrima, un test de fluoresceïna per veure lesions a la còrnia o mesurar la pressió ocular, formen part de les proves mínimes que cal efectuar en qualsevol visita oftalmològica.

alimnetación mascotas en GIRAVET

Etologia

Els problemes de comportament poden complicar molt la relació que tenim amb la nostra mascota dificultant el dia a dia i la convivència. Lluny de resoldre’s per si sòls, tenen tendència a anar empitjorant a mesura que passa el temps.

A GIRAVET podem donar-te l’orientació inicial per tal de controlar o solucionar el problema. En casos més greus o complexos et recomanarem contactar amb We Can Dog Activities.

We Can Dog Activities és un grup de veterinaris especialistes en comportament (etòlegs) i educadors que poden ajudar-te a reorientar la conducta del teu animal amb tècniques i exercicis sempre basats en el reforç positiu (premiar les bones actituds, per exemple amb premis, carícies, menjar…) i, si és necessari, prescriure també medicació per ajudar a millorar la simptomatologia.

Ecografia Giravet Centre Veterinari de Vilafranca del Penedès

Tècniques diagnòstiques

Uns coneixements actualitzats i un bon equipament són la base per arribar a un bon diagnòstic.

Per això disposem d’aparells d’última generació a les nostres instal·lacions que ens permeten avaluar cada cas al nostre centre i obtenir un diagnòstic essencial, molt útil i ràpid.

Un diagnòstic correcte i precoç facilitarà el tractament més adequat per les mascotes. Les proves diagnòstiques que realitzem a GIRAVET són: radiologies, ecografies, endoscòpies, proves de laboratori i electrocardiologies.

Botiga especialitzada de Giravet

Botiga

Els millors productes per al benestar de les vostres mascotes. Confieu en l’àmplia experiència del nostre personal, que sempre busca la millor opció per a cada necessitat.

A la nostra botiga podeu trobar primeres marques en tota classe d’articles:

  • Alimentació super-premium: tant fisiològica com de prescripció veterinària (Hill’s, Specific, Advance, Royal Canin, Versele-Laga, Whitte Molen).
  • Desparasitadors externs i interns: en comprimits, pipetes o collars.
  • Secció especialitzada en mascotes exòtiques: alimentació i complements.
  • Accessoris per a la salut i benestar dels vostres animals.
  • Joguines interactives de primeres marques: Rogz, Kong, The animals Company, Milu, Savic, Ferplast, entre moltes altres.
  • Corretges, collars, … i molt més!,
exotics-vilafranca-giravet (1)

Exòtics

Els animals exòtics són mascotes cada cop més freqüents a les nostres cases, però per tal d’atendre’ls com es mereixen, és necessària una formació especial. A GIRAVET podràs portar la teva mascota sigui quina sigui.

Posem a l’abast de la teva mascota els nostres serveis de medicina interna i preventiva, proves diagnòstiques, especialitats veterinàries i equipaments.

Atenem diversos tipus d’exòtics: fures, conills, tortugues, conills d’Índies, hàmsters i altres mamífers exòtics.

Lorem ipsum dolor sit amet consectetur

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Quisque nibh nisi, viverra id ullamcorper eget, tempor quis justo. Nulla sit amet tellus a lacus ornare viverra. Ut sagittis nunc tincidunt dui varius rhoncus. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Cras lacinia commodo imperdiet.

Lorem fistrum por la gloria de mi madre esse jarl aliqua llevame al sircoo. De la pradera ullamco qué dise usteer está la cosa muy malar.
Lorem fistrum por la gloria de mi madre esse jarl aliqua llevame al sircoo. De la pradera ullamco qué dise usteer está la cosa muy malar.
Lorem fistrum por la gloria de mi madre esse jarl aliqua llevame al sircoo. De la pradera ullamco qué dise usteer está la cosa muy malar.
Lorem fistrum por la gloria de mi madre esse jarl aliqua llevame al sircoo. De la pradera ullamco qué dise usteer está la cosa muy malar.