Search
Close this search box.
giravet-vilafranca-logo (1)

Coneix la nostra nova web

Benvinguts a la nova web de GIRAVET! Una pàgina on mantenim la nostra essència, la nostra personalitat i imatge corporativa, així com els continguts de valor que aporten informació als clients que ja ens coneixeu i als que ens visiten per primera vegada.

Hem renovat les nostres imatges i aplicat una estructura més senzilla i visual per facilitar la navegació i l’accés als continguts, mostrant amb transparència qui som, els serveis que oferim, les nostres instal·lacions i equipaments. Una web fidel als nostres valors: professionalitat, proximitat, honestedat i solvència.

A part de la informació que aportem a la pàgina web i l’assessorament constant que oferim als nostres clients, també volem aportar més informació de valor per la cura de la salut de les mascotes a través del nostre blog. Periòdicament publicarem consells veterinaris i informarem de les campanyes i promocions que realitzem a la nostra clínica veterinària de Vilafranca del Penedès.

Et convidem a visitar la nostra pàgina web i a conèixe’ns una miqueta millor. Contacta amb nosaltres per consultar qualsevol informació que no trobis a la nostra pàgina i aclarir dubtes sobre el benestar de la teva mascota. Hi som sempre disponibles per atendre les necessitats pel teu animal de companyia.

T’esperem!