Search
Close this search box.
giravet-vilafranca-logo (1)

Per què contractar un pla de salut per a la meva mascota?

Una mascota és un membre més de la família, de manera que també és una gran responsabilitat. Tenir cura d’un gos o gat implica dedicar temps de qualitat, invertir en la seva educació, salut i alimentació per a garantir el seu benestar físic i emocional.

Sempre que emmalalteixen o tenen qualsevol dolor ens preocupem i acudim al veterinari de confiança perquè ens aconselli i recepti el millor tractament per a l’animal. Però, i si poguéssim prevenir que emmalaltís?

Guanya tranquil·litat contractant un pla de salut per a la teva mascota. Tindràs a la teva disposició visites de control periòdiques que detectaran i evitaran malalties abans que es manifestin els primers símptomes. El temps i diners que inverteixes en prevenció el guanyes evitant malalties i costosos tractaments pal·liatius.

Sabem que la seva salut i millorar la seva qualitat de vida és el més important per a tu. Per això, contractar un pla de salut per a la teva mascota a Giravet Centre Veterinari de Vilafranca del Penedès és l’opció més encertada, ja que el teu company sempre estarà cuidat i protegit. A més, podràs beneficiar d’importants descomptes en serveis veterinaris i productes per a la teva mascota.

Què és exactament un pla de salut per a gats i gossos?

Podríem definir el pla de salut com un conjunt de serveis mèdics destinats a la cura de la salut de les mascotes i la prevenció de malalties. Inclouen proves, vacunes i tractaments preventius imprescindibles en cada etapa de la seva vida (cadell, adult i sènior).

Inclou, per tant, un programa de vacunació i desparasitació interna i externa anual, visites periòdiques de control en què revisem i examinem l’animal i també analítiques de prevenció (orina i sang, test de leishmaniosi en gossos i test d’immunodeficiència i leucèmia en gats). Al pla de salut sènior també realitzem ecografies i radiografies per assegurar el seu benestar.

A més, realitzem descomptes en una àmplia gamma de tractaments preventius (esterilitzacions, higienes bucals …) així com productes i accessoris per a mascotes.

Són iguals tots els plans de salut per a mascotes?

Els plans de salut de la nostra clínica veterinària de Vilafranca del Penedès estan dissenyats per a evitar que les nostres mascotes caiguin malaltes i millorar la seva qualitat de vida. Per tant, estan adaptats a la seva espècie, edat i necessitats.

Els hem creat sobre la base de la nostra experiència com a professionals veterinaris i a les necessitats i malalties més comunes que es poden prevenir amb una revisió periòdica i atenció mèdica. Així, assegurem que s’adaptin al màxim a l’etapa de vida en què es troba el nostre company.

Per tant, tenim tres divisions importants: plans per a cadells, per a adults i per a sèniors, adequats a gossos i gats. També tindràs l’opció de triar entre el pla bàsic, amb el que la teva mascota estarà cura i protegida, i el pla prèmium, en què comptarà amb un extra de serveis i proves veterinàries.

planes-salud-blog2

Quins avantatges tinc amb els plans de salut per a mascotes?

Els plans de salut del nostre centre veterinari de Vilafranca del Penedès t’aporten tranquil·litat tant a tu com a la teva mascota, a més de ser una manera còmoda en la qual portar un control veterinari i sanitari del teu animal de companyia. Els nostres professionals estaran atents al seu calendari de vacunacions, desparasitacions i visites de control rutinàries perquè tu no hagis de preocupar-te.

L’esperança de vida del teu company augmentarà, ja que duem a terme protocols, diagnòstics i apliquem tractaments per detectar i prevenir les malalties precoces en els nostres pacients.

Els nostres plans de salut per a gats i gossos suposen un estalvi important respecte a la contractació d’aquests productes i serveis de manera individual. A més, disposaràs d’importants descomptes en la resta de serveis veterinaris i productes per a la teva mascota.

Contractar un pla de salut per a mascotes a Giravet és invertir en qualitat de vida i salut per al teu gos o gat.