Search
Close this search box.
giravet-vilafranca-logo (1)

Campanya promocional durant març i abril

Protegeix a la teva mascota de la leishmània i els paràsits

Els paràsits actuen amb més incisió en els mesos de primavera i estiu, però és important saber que hem de prevenir i desparasitar a la nostra mascota durant tot l’any a causa de la pujada de les temperatures dels últims anys. 

Vivim a un país endèmic i aquest clima és ideal perquè actuïn puces, paparres i el mosquit flebòtom, transmissor de la leishmània. La leishmaniosi és una de les malalties més perilloses per a la teva mascota, podent arribar a causar-li la mort. Presta la deguda atenció al teu company i protegeix-amb el nostre pack de prevenció i el test de leishmània que realitzem a GIRAVET. Mantingues la teva mascota protegida tot l’any.

perro descansa en el campo

Pack preventiu de serveis i productes:

Test Leishmània

15% DESCOMPTE

Vacuna Letifend

15% DESCOMPTE

Collar i/o Pipetes

10% DESCOMPTE

Com identificar la leishmaniosi​

GIRAVET t’ajudem a prevenir i detectar a temps aquesta malaltia.

Pots identificar aquesta malaltia a la teva mascota pel seu estat de malestar general que se sol manifestar en:

  • Aprimament exagerat i trastorns de la gana
  • Caspa i caiguda del pèl
  • Sortida de sang pel nas
  • Mal alè
  • Set extrema
  • Vòmits i excessives necessitats d’orinar

Mesures preventives

En el nostre centre veterinari de Vilafranca del Penedès disposem de diversos mètodes de control i diferents protocols per prevenir les malalties causades pel contagi de paràsits en gossos. Els collars antiparasitaris, que s’han de canviar cada sis, vuit o dotze mesos, o la pipeta, que s’ha de posar mensualment, són algunes opcions. La vacuna pot ser una altra mesura efectiva perquè la teva mascota tingui més defenses per combatre els paràsits en cas que arribin a infectar-la.

Recorda realitzar revisions periòdiques per evitar el contagi i detectar la malaltia a temps.

Contacta amb la nostra clínica veterinària de Vilafranca del Penedès i t’assessorarem sobre quin mètode pot resultar més adequat per al teu animal de companyia.